Alienögon och Desperat Hemmafru

Dagen har spenderats på hemmaplan med liten rödögd pojke. Ännu en sväng med ögoninflammation och det kommer förmodligen leda till en hel vecka hemma från dagis.....igen. Mera VAB, jag misströstar snart på riktigt. Sitter visserligen och mailar och ringer och trixar endel här hemmifrån men det är inte helt lätt att få allt gjort som man vill hinna med. Imorgon ska jag tack och lov ha en hel dag på jobbet!

Theodor är trots sina klibbiga alienögon ganska pigg och vid gott mod. Sov till 9 i morse och ville därför inte sova någon middagslur. Vi har lekt, kollat lite barnTV, tvättat, småstädat, gått till affären. Stannat en kvart i sandlådan påväg hem från affären, varit ute på en liten promenad, mött en kompis som kom med hem och fikade hos oss på eftermiddagen.

Senare blev det ugnspannkaka, lek med tåget, hämta upp sista tvätten, vara med pappa Christian. Borsta tänder, tvätta ögonen för sjuttioelfte gången, diska, röja, pyjamas, välling och saga. 19.55 sängen för liten gosse.

Jag dog en stund i soffan, Christian kollar på Mästarnas Mästare på TVn och jag passade på att kolla jag med. Har inte sett så mkt av serien innan men nu är det final.

Kunde inte låta bli att tro att deras utmaningar inte kan vara såå jobbiga, så jag ställde mig med ryggen mot väggen och med 90 grader med benen. De skulle stå 4 minuter, hum inte så jobbigt sa jag. Efter 1 min och 6 sek så började det darra i benen och svettpärlorna började komma i pannan. Men hade det varit på riktigt hade jag klarat det dubbla...... :-) minst.

Nej en snabb dusch innan mitt favoritprogram,  de Desperata Hemmafruarna. Vilket jag nästan har känt mig som idag.

Skriver mer en annan dag!

Kram!

Mera snor och min vän sviker mig för Göteborg

Fredag den 13e imorgon. Jag kommer vara hemma med Theodor och hoppas på en bra dag, ingen otursdag tack, tve,tve.

Det sista jag skrev i mitt förra inlägg...."hoppas på en kryare vecka"... blev inte precis så. För Theodor, absolut, han har varit pigg, glad, kul, matglad, nöjd (för det mesta) kille hela veckan. Själv har jag legat nerbäddad de första dagarna i någon influensaliknande förkylning. Den har nu förflyttat sig från hela kroppens muskler och leder till näsan, öronen och de andra gångarna i knoppen. Har väl ungefär 300 liter snor i hjärnan och är svidande röd under den stackars söndersnytna näsan.

Har iallafall haft ett par effektiva dagar på jobbet. Idag var en lite speciell dag....sista dagen med min säljkollega Martin. Han började på Mornington Hotel Bromma i augusti 2006 som projektsäljare ihop med mig. Vi bokade möten och sprang på besök i 8 månader. Vi slet med våra veckomål och månadsmål. Ringde, ringde, svor och ringde mer. Peppade varandra när det bara var skit och lyckades vecka efter vecka med det vi skulle. Vi var, tycker jag ett riktigt bra team.
När jag kom tillbaka till jobbet nu i september, efter nästan ett och ett halvt år mammaledig så blev vi ett team igen på säljavdelningen. Nu ska Martin till vårt hotell i Göteborg och jag glädjer mig för hans skull men hjälp vad konstigt det kommer kännas. Kanske inte på måndag eller tisdag, kanske inte ens på fredag....men nästa vecka....och veckan där efter.....kommer bli tomt! Lycka till i Götet min vän! I morgon blir det After Work och good-bye partaj.

Har förresten bokat flygbiljett till Kalmar den 27/3 nu. Jag och Theodor lämnar pappa Christian......
Nej inte för gott utan tills på måndagen efter. Träffa familjen, mormor och gärna lite vänner som kan.

Ha en bra helg!


Prinsesskalas, Nallemys och Beck

Så börjar helgen redan nå sitt slut. Man hinner knappt svälja fredagsfikat på jobbet förrän man står och borstar tänderna på söndagskvällen. Har inte riktigt kommit till tandborstningen än, ligger däckad i TV-soffan framför Beck. Där ligger vi och snorar, bråkar lite om vem som har flest kuddar och vem som ska få flest ballerinakex.....

Denna dagen har varit en ganska grå historia. Jag tog morgonpasset, klev upp 07.25. Satt och halvsov bredvid den lille fisen i soffan. Kollade Musse, Lazytown, Nalle Puh och de andra som är vakna på morgonen.

Blev innemys med en massa lek på förmiddagen. Vi målade och lekte med lego och med bussar och så blev det brottningsmatch med nallarna.

Hjääälp


Nu dansar vi tryckare


Söndagsfika mums


Hjälper mamma med disken

Vi trotasde regnet och gråsörjan och gick ut och lekte lite på gården utanför på eftermiddagen.

Igår var vi på 4-års kalas och det var en betydligt glamorösare dag än dagens "fisa-omkring-i mjuskiskläder-inte ens-borsta-håret-dag".
Det var min kollegas dotter Julia som fyllde år och hon mötte oss utklädd till en riktig prinsessa. God mat, lite vin, tårta, saft, godis, ballonger och en massa lek för de små och prat för oss större.

Nu är Beck slut och sängen väntar. Måndagen kommer närmare. Hoppas på en kryare vecka än den som gick.
Ha en bra vecka!
Kram

Helg i Linköping

Tisdag kväll. Exakt 31 minuter till de Desperata Hemmafruarna sätter igång på Femman, det känns bra det. Mindre bra känns det att vår lille fåraherde* Theodor ligger och hostar och snörvlar och åter igen har fått feber. Inget dagis imorgon....

Tänkte bjuda på några bilder från helgen som gick. Vi åkte de 20 milen till Linköping på torsdagskvällen, med en till största delen sovandes liten Theodor. Vi skulle en mil utanför Linköping till en härlig gård som min jämngamla släkting Malin och hennes man Gordon bor på. När vi klev ut ur bilen möttes vi av en bräkande kör får. Theodor som just vaknat, sken upp. Frös så han skakade i den kyliga kvällen men log glatt och sa "Bääään, mamma, bääään". Vi hade ju pratat om att det fanns får och lamm dit vi skulle åka, så han var förberedd :-).


Hej lilla Bäää

Väl inne i stugvärmen blev lyckan ännu större. De hade en katt, Sture som var mycket intressant för liten pojke på snart 2 vårar. Katten hade stort tålamod och verkade tycka att den där lilla filuren var rätt kul mellan varven.


Sture kan tänkas känna sig lite inträngd bland skorna

Fredagen hade Christian sina möten med resebyråer inne i Linköping City och jag och Theodor gjorde gata upp och gata ner. Han var riktigt duktig men som vanligt inte speciellt sugen på klädaffärer.


Det fanns djur inne på torget också, de sa inte så mycket dock

Hemma hos Malin & Gordon blev det en massa tid för att umgås. Theodor somnade utan minsta protest kl.20.00 sharp (som vanligt)  så då kunde det avnjutas goda middagar och snackas in på småtimmarna.

Lördagen blev den stora utforskardagen. Alla djuren skulle spanas in. *Theodor var helt orädd för fåren och lammen. Han blir nog bonde när han blir stor, haha. Hästarna var stora och fina. Hönsen satt och ruvade på ägg och traktorn den var ett äventyr för sig.....wow.


Här ska det bli fint hos fåren


Liten stolt traktorförare, ja Gordon fick åka med vid sidan om
Tack snälla Malin & Gordon för en toppenmysig och trevlig helg!

RSS 2.0