Semester, skärgården, simning och skitväder....

Det händer grejer hela tiden, så mkt att den stackars bloggen får ligga åt sidan. Först hjälpte Theodors soldans. Det var värmebölja över vårt avlånga land. Desvärre var jag fortfarande på jobbet  under de två veckorna...

Theodor hade en extra ledig vecka och hade supernanny / moster hemma hos sig. De var och badade och lekte bus mest hela dagarna. Fredagen för en vecka sedan var min första lediga dag och då svepte svalare luft in. Lite friluftsteater på Fjäderholmarna och försök till sol och bad blev det den helgen då min mor och far kom upp till sthlm för att hämta hem barnvakten.

Sedan packades bilen och vi for ut till skärgårdsstället. Fick gediget besök av min kära kompis Lisa och hennes lilla familj. Ett härligt sätt att börja semestern. En massa slappa dagar, med att bara vara, prata strunt, leka med barnen, äta...typ hela tiden, fiska, dricka vin, svära lite över vädret, 15 grader, regn och blåst....men lite sol och skönt mellan varven och så plumptunering långt in på småtimmarna.

Vi åkte hem till Solna på fredagsförmiddan. Hade bokat tvättid, som vi blev lite sena till, men som vi inte ville missa då vi skulle vända kosan norrut redan samma eftermiddag. Grannar som stod och tänkte ta över tvättiden....råkade bli så arga så de vill flytta, skrev arga lappar och smäckte upp på anslagstavlan och började snacka skit med andra grannar, Herre Gud! Kanske boka upp en egen tid nästa gång eller vänta två timmar och ta den tiden..... idiot!

Hade inte tid att slösa energi på det. Åkte upp till Vansbro där vi just nu befinner oss. Bor på en folkhögskola i Malung. Var en smula sent ute med att boka boende...så här är vi lite in the middle of någonstans. Theodor är världens bästa, finner sig hur bra som helst. Så fort vi ska gå ut så säger han "inte åka hem nu...." han gillar att ha semester :-)
Målet med den här lilla trippen var att jag skulle simma Vansbro Tjejsim, den tredje etappen i Tjejklassikern. Det gick finfint. Simmade på 27,37 min, kom in på 411:e plats av  2693 st, det känns riktigt bra för det är ju inte så att man har tränat ihjäl sig direkt..

Imorn åker vi neråt sthlm igen. Om vädret  tillåter så blir det stopp för fiske på vägen.

Hoppas ni har en skön sommar! Ska försöka lägga in lite bilder framöver.

RSS 2.0