Halleluja vad skönt med helg och vintern är verkligen vinter i år

Mer helg åt folket!!! När man äntligen efter en lugn, "bara göra det man vill och lite till"-helg känner att man börjar koppla av, då är det söndagkväll och dags att börja tänka på jobbet....
Vargavintern håller sitt grepp om vårt avlånga land. Igår lördag var det bitigt kallt ute, så det blev mest innetid, med mkt städande och pysslande. Tog en frisk promenad på em iallafall och sedan lagades det god mat.


Lördagsmys

Idag såg vi solen, nästan spricka igenom i de snötunga molnen och tog oss bort till Råstasjön med skidor i högsta hugg. Theodor lade ner sitt åkande efter 5 minuter och var på riktigt surhumör så det som verkade kunna bli en mysig familjeutflykt slutade med att grinig pappa och ännu grinigare son traskade hem och vasaloppet-närmar-sig-shit-jag måååste-träna-mamman karvade runt några välbehövliga km i spåret. Önskar att jag kunde skriva mil, men det blev nog inte så långt tyvärr.
Tog mig iallafall i kragen och kom iväg på ett Spinningpass nu i kväll också. Efter det så blev det bad nummer två idag, denna gången med min lille badgroda Theodor som sällskap.


Kvaaack

Kvällen har spenderats framför datorn. Mestadels letandes efter bra spinningmusik. Går spinningkurs på jobbet och har läxa till på tisdag att välja ut en låt och köra den på cykel för de andra. Valde tillslut en med Röyksopp...det blir bra det. Inte så tungt till den, det blir mest bara å åk!

Nu ska jag ta mina nyspinnade ben och skutta i säng. Ser ut att bli en sådan där vecka när det händer saker hela tiden, spinningkursen, föräldramöte på dagis, BRF-möte är några av sakerna som står i agendan.

Godnatt!


Vinterveckor med skidor, snor och bus

Här kommer ett livstecken från mumintrollen på Backvägen i Solna. Efter kräksjukan där i förra inlägget har vi hunnit med falsk krupp, feber, förkylning, friskare igen och så mer förkylning, hosta, och mera feber. Lyckats få ihop en fin bunt med VAB dagar. Känner mig själv lite hängig idag, lite så som man kan känna sig innan en förkylning bryter ut. Mera kangjang och apelsiner åt folket!Det är jag som är lilla My eller var det snor(k)fröken

Orkar egentligen inte skriva mycket mer ikväll. Vi lever och mår....lite blandat. Dagarna springer iväg och Theodor längtar efter fredagsmys varje dag. Det ska numera vara samma upplägg varje fredag. Äta god mat, bada, poppa popcorn, hela familjen ska mysa ner oss under ett täcke i soffan och så en film som Theodor väljer. Eftersom vi alltid börjar se filmen strax efter 19 och vi fortfarande håller på 20.00 som sovtid , så är det många filmer som jag inte har sett slutet på :-)

Har blivit lite skidåkning på längden också och härliga utflykter i det galet snöiga vinterlandskapet.


Korvgrillning och lek på isen i Sigtuna för ett par veckor sedan


"number nine bend your knees"

där vi även hann med att öva lite på alpformen. Sååå härligt att tänka att vi den 20 mars sätter oss på ett flyg ner till Engelberg och en veckas skidåkning och mys i alperna där.

Nu ska jag kolla lite på en jobbgrej och sedan måste det somnas inte allt för sent. Som vanligt på torsdagar, yoga in the early morning.

Ha det bäst!


RSS 2.0