Mera sommar, semester på Rhodos och bulle i ugnen

Tre månader senare.....

Sommaren känns lååångt borta en söndag i slutet av oktober som har bjudit på ca 3 grader och ösregn hela dagen.

Men kanske tack vare just den långa, soliga, varma och avkopplande sommaren och en vecka på ett underbart skönt Rhodos i september gör att det inte känns så jobbigt med mörker, regn och kyla. (bara lite)


en skön augustikväll på bryggan

lilla familjen

Vi hade flera veckor ute i skärgården. En härlig blandning av ensamma lata dagar, utflykter och mys med svärföräldrarna, besök av vänner, lite fest, sol och bad, fiske, båtturer, bakade, läste bäcker och bara njöt!!!

Sedan var det tillbaka till jobb, dagis och ekorrehjul i sisodär tre veckor sedan packades resväskan och vi åkte till Rhodos. En fantastiskt skön vecka på barnfamiljernas paradis, Sunwing Resort. Pooldiso, Lollo & Bernie, Miniland, Minidisco och så att få bada i poolen och havet hur mycket man vill hela dagen lång. Det var en liten kille på 3 som älskade att var på semster :-)
Hans föräldrar och farföräldrar hade det inte så dumt de heller....härligt!


pooldisco

poolmys

badbrud med bulle i ugnen badar benen

Ja, för de som inte riktigt har hängt med i svängarna så väntas det tillökning i familjen Wahlquist/Berglund. Lillebror är beräknad till den 8 jan 2011.


Bernie får sig en kram

ser ut som Lollo


nöjd badbiff

Tillbaka på svensk mark i mitten av september.
Har sedan dess varit på fotokurs med den så inspirerande äventyrsfotografen Fredrik Schenholm, så mina bilder framöver borde kunna bli bättre än det ni sett hittills...hjälp vad lovar jag nu.

Veckorna bara går och jag kör på på dagarna. Hamnar i svacka på eftermiddagen och vankar hem från jobbet med molande rygg och fogar. Helgerna försöker jag hitta nya krafter och energi...men det är ju så mycket som man vill hinna med, så att bara vara kommer lite vid sidan av. Det har varit både familjedag och sportloppis på jobbet ett par helger. Fått till en hösthelg i skärgården, besök av lillebror och Erika, fest med bästa tjejerna och fest i Åkersberga. (big mama is still going strong ;-) )

Sedan har det börjats rycka i "boatarmen". Hum vad är det för konstigt uttryck undrar säkert ngn ovetande själ. Att vilja "boa" = vilja göra fint inför kommande bebis eller som jag själv känner just nu. "Shit, vi måste tömma ut alla skåp, förråd och garderober och röja, röja, röja, hela lägenheten måste målas om, möbleras om ja kanske borde vi bygga om alltihop......"


en sista bild

 Någon som ser vad den föreställer?

Nu ska jag som varje kväll de sista månaderna smörja in mig med 7 kilo kakaosmör så att mage och övriga kroppen inte brister och kliar i takt med att den växer och knakar.

Ta hand om er och godnatt!

RSS 2.0