Tummen upp för snyggaste granen i stan och så fick man VABba lite till i år....

Granen står så grön o grann i stugan...


Lite vatten.....

och sedan en tummen upp för Backvägens snyggaste gran

Skulle egentligen vara på jobbet nu men den lilla prinsen har fått ögoninflammation så no no dagis för honom och no no heldag på jobbet för mamma och pappa. Stackarn, han ser ut som en varig, svullen groda i ansiktet. Detta har jag självklart inte sagt till honom utan att han är lika söt som vanligt. Han har nyss käkat mer lunch än vad jag orkade som vanligt den senaste veckan, så aptiten är det inget fel på och nu ligger han och snarkar.

Här har annars julstädats, packats klappar, lagats godis, skrivits julkort, och allt annat som man gör mest hela tiden. Känner mig lite stressad vilket är typiskt mig.....
Ska tillbaka till jobbet ikväll och köra Yogapasset och efter det har jag dragit vinslotten att få storhandla på Maxi. Just det vi har visst tvättid kl 16 också och så måste vi till dagis och hämta hem lite grejer och till posten o hämta paket och lägga upp Theodors finbyxor och ska bara sa Alfons Åberg vad den där listan kan göras lång.....

Nu ska jag passa på att slå in Christians julklappar innan den lille rödögda  vaknar.

God Jul  om ifall jag inte får in ett inlägg innan dagen med stort J som i Julafton.

Kram

Extra tjusig liten kille och nu har resan mot vasan startat

Nu har jag kommit en bit på väg mot Tjejvasan 2009! Jag har provat ut skidor och diverse kläder i i över en timma på Stadium. (Det var väl en litenbit på vägen iallafall).Vi var fyra stycken från jobbet som skumpade iväg med vår tjusiga landrover till Vasaloppsbutiken vid Bromma Flygplats. Massa skidor, stavar och pjäxor ialla dess former och färger, tur att vi fick hjälp av någon mer kunnig än oss. Det var inga stålvajrar man skulle fästa bakom skorna på de här skidorna som sist när jag åkte för ca 17 år sedan. Pjäxorna jag fastnade för var riktigt sköna och fina, vita med silvriga blommor och en massa skönt fluff inuti. Ganska snygga skidor med, Fischer, gråa, vita och lite neongula. Hade gärna haft  mer GET MOV IN färgade med en massa chockrosa eller orange men det fanns inte :-).

Thedor har varit extra fin på dagis idag. Han gick stolt iväg med sin nya mössa, det var den som gällde och ingen annan!

Bjuder på ännu en mössbild. Om någon vill vara lika fin som Theodor så kan man beställa en gosig mössa eller vantar och en massa annat fint på www.kikans.se

Jag funderar på att beställa mig en GET MOV IN' mössa. Svart med ett orange tryck. Hum..kunde bli riktigt coolt.

Är trött som en jag vet inte vad men har en massa att ta tag i. Överväger att tappa upp ett bad, börjar med det tror jag.

Mot skumbadet!

Kram!

Liten gran, gosig mössa och så har vi gjort Göteborg

Det lackar med raska steg mot jul och jag nyttjar så många av dygnets timmar jag kan......varje dag numera. Mycket som ska hinnas på jobbet, avtal och presenter och en massa annat. Hemma pysslas det också. Theodor har fått upp en liten gran i sitt rum som vi klädde alla tre nu ikväll. Oj vad spännande!


Jag har en alldeles egen gran och nu leker jag och min alldeles egna pappa med lego....

Helgen var annorlunda eftersom jag och Christian hade en "romatic weekend" i Göteborg med julshopping och extra lååånga sovmornar. Theodor levde livet hemma hos farmor & farfar i Sigtuna :-)

Idag fick Theodor paket
som vi var och hämtade ut i affären. Världens bästa "morbrors-flickvän-Erika" hade gjort en fantastiskt fin och gosig mössa. Jag var en lite dålig mamma och lät honom öppna sin julklapp alldeles för många dagar för tidigt men jag var ju lika nyfiken som liten son som klämde glatt på sitt mjuka fina paket.
ja min mamma mutar mig med kex så att jag sitter stilla en minut och låter mig bli fotograferad...

Finns en massa mer att skriva om men nu hänger ögonlocken snart nere på kinderna så jag rundar av, beger mig mot badrum och sovrum. Måste cykla härifrån 06.25 imorn, tar min kollagas yogapass kl 07.00 imorgon bitti. Så har ni vägarna förbi Mornington Hotel Bromma och dess Health Club vid den tiden så ses vi.

Godnatt!


Trasselmage, marsipanormar och så har pokerräven lämnat lyan


De senaste dagarna i bilder


Hemma från dagis, lite trasslig i magen som ni ser


Mamma mu äter nästan ihjäl sig på detta då skräcken för att få en sådan magen är stor


Nu mår lilla jag prima igen och bakar marsipangrisar som ser ut som bollar och en orm


och så leker vi och har jätteskoj hemma hos kompisen Milton

Nu sitter jag här framför datorn det lilla trollet ligger och snarkar och muminpappan själv är hemma hos en kompis och leker pokerräv.

Godnatt!

Ej för känsliga läsare

Det här med kräksjuka börjar bli lite tjatigt nu.....Stora anslag mötte mitt regnblöta nylle när jag snubblade in på dagis 16.02 denna bissart gråa, regniga jätteotrevliga (vädermässigt) tisdag i början av december. Känsliga läsare kan hoppa över de närmaste raderna, ja kanske hela inlägget för det bli inte så glamoröst...ganska osmakligt skulle man kunna säga." Vintern magsjukas är här med storm. Om ert barn får kräkningar eller vattniga diarrér måste ni hålla dem hemma, även om de äter som vanligt och verkar pigga. Minst 48 hemma efter senaste symtom annars kommer magsjukan bara att gå runt och runt." mvh personalen
Min lilla kille hade haft en strålande dag på dagis och satt glatt och lade pussel med djungeldjur när lilla mamma jag kom. Inga magtrubbel där konstaterade jag och förskoläraren (ja man får inte säga dagisfröken nu för tiden). Lek på gården hemma i strilande regn och riktig goslerig sandlåda. Pappa kom hem. In och lekte, tittade på lite Nalle Puh och mumsade russin. Tvätten byttes, middag började lagas och Theodor verkade lika hungrig som vanligt där han stod och hängde mig i byxbenen vid spisen. Han åt och mumsade och så började han plötsligt gråta. Magont.....suck. Prutteliprutt och så var det ett antal blöjbyten. Flera blöjbyten och tårar.  Bad mera prutt och dusch istället. Pyjamas på efter lite gråt och gnäll. Lugn tillslut och lugn lek och en bok om bondgårdens alla djur. Han klämde hela flaskan välling och just nu så ligger han och sover utan minsta lilla pruttljud.

En glad pruttmakargubbe nej förlåt pepparkaksgubbe skulle det vara

Vågar inte annat än att hålla honom hemma resten av veckan. Jag som trodde vi hade haft vår dos av magsjuka. Jag knaprar vidare på andra påsen vitpepparkorn för den här månaden och hoppas att jag slipper fler vändor. En kollega undrade om jag hade gått ner i vikt på sistonde, mkt möjligt tänkte jag efteråt, man blir väl inte direkt fetare av att kräkas och käka pepparkorn.......

Ha det bra då!

RSS 2.0