Prinsesskalas, Nallemys och Beck

Så börjar helgen redan nå sitt slut. Man hinner knappt svälja fredagsfikat på jobbet förrän man står och borstar tänderna på söndagskvällen. Har inte riktigt kommit till tandborstningen än, ligger däckad i TV-soffan framför Beck. Där ligger vi och snorar, bråkar lite om vem som har flest kuddar och vem som ska få flest ballerinakex.....

Denna dagen har varit en ganska grå historia. Jag tog morgonpasset, klev upp 07.25. Satt och halvsov bredvid den lille fisen i soffan. Kollade Musse, Lazytown, Nalle Puh och de andra som är vakna på morgonen.

Blev innemys med en massa lek på förmiddagen. Vi målade och lekte med lego och med bussar och så blev det brottningsmatch med nallarna.

Hjääälp


Nu dansar vi tryckare


Söndagsfika mums


Hjälper mamma med disken

Vi trotasde regnet och gråsörjan och gick ut och lekte lite på gården utanför på eftermiddagen.

Igår var vi på 4-års kalas och det var en betydligt glamorösare dag än dagens "fisa-omkring-i mjuskiskläder-inte ens-borsta-håret-dag".
Det var min kollegas dotter Julia som fyllde år och hon mötte oss utklädd till en riktig prinsessa. God mat, lite vin, tårta, saft, godis, ballonger och en massa lek för de små och prat för oss större.

Nu är Beck slut och sängen väntar. Måndagen kommer närmare. Hoppas på en kryare vecka än den som gick.
Ha en bra vecka!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0