Jag har inte åkt vilse i Vasas spår utan är bara dålig på att uppdatera....

För att lugna alla nyfikna......jag har kommit hem från Vasas spår. De tre milen i Tjejvasan som gick av stapeln i lördags tog mig 3 tim och 26 minuter att klara av. Med tanke på att jag åt antibiotika tills på torsdagen innan och inte tränat märkbart den sista månaden så är jag fantastiskt nöjd!!!

Nu ska jag packa klart för vår lilla trip till Linköping. Christian ska besöka resbyråer där på fredag och jag och Theodor hänkar med. Så passar vi på att besöka min mammas kusin Malin ( som är lika ung som jag, dvs inte ens 30, hihi) och hennes man Gordon som bor där. Vi har inte träffats mycket de senaste 10 åren men innan dess träffades vi ganska mycket mellan varven. Ska bli jättekul.

Nej detta blev mest som ett livstecken, återkommer med bilder och fler roliga detaljer från Vasaäventyret längre fram. Om det är någon av er som inte kan vänta på det inlägget så kan jag rekomendera att kika in på vår fina Morningtonblogg.

Ha en bra helg! Kram

Jajja på besök och aja i bihålorna

Så sitter man här med värkande bihålor....Never ending förkylning har nu satt sig som inflammation i de bihåliska gångarna, tack för det. Fick stanna hemma ifrån jobbet igår torsdag, sov hela dagen. Kände mig aningen lättare i huvudet senare på eftermiddagen och tur var väl det. Fick finbesök av liten syster och hennes kompis Jennie. De har varit uppe med sin klass på besök i storstaden ett par dagar, varit på dramaten, naturhistoriska och inte minst  varit med på Kvällsöppet inspelningen med Ekdahl. Lilla systern fick sitta med i publiken i direktsändning och syntes en massa. Om någon önskar autograf så säg till ;-)

Theodor med sin älskade "jajja" (i höstas)

Idag så är det min lediga fredag med pluttas. Jag känner mig långt ifrån i topform men med pencilin, nässpray, naturläkemedel för bihålor, huvudvärkstablett, multivitamin och halstablett så orkade jag mig ut med Theodor för en mysig utflykt till sjön. Sallad och bröd till fåglarna, lek med boll, gunga och is.

Han ligger nu och snusar sött  på kudden och tjejerna håller sakta på att byta ut sina rutiga pyjamaser mot vanliga kläder. De borde passa på att hitta på något annat än soffhäng tycker jag men det är ju inte jag som bestämmer ;-).

Funderar på att lägga mig och läsa Vasalöparen, tidning som dök upp med posten igår till de som ska åka någon form av Vasalopp. Om en vecka är vi påväg upp till Dalarna.....hjäääääääälp.

Om jag mår bättre imorgon så kanske jag och Christian smiter iväg på en romantisk middag på tu man hand,
trevliga restaurangtips mottages gärna.

Ha en kärleksfull helg, kram!

Seeegt

Mår piggare själv men är hemma med liten fortfarande febrig och snorig och hostig liten pojke......suck.


orkar mest sitta och mysa i soffan.....


men orkar lite mer ibland.....

Vi tog en promenad till Ica i Råsunda nu på förmiddagen. Vilken vinterdag där ute. Några minus, hög och klar luft, sol och härligt krispigt. Tänk om man hade mått bra, inte VABbat, då hade det varit en perfekt dag för någon mil i längdspåret!!!!!!!

RSS 2.0