Helg i Linköping

Tisdag kväll. Exakt 31 minuter till de Desperata Hemmafruarna sätter igång på Femman, det känns bra det. Mindre bra känns det att vår lille fåraherde* Theodor ligger och hostar och snörvlar och åter igen har fått feber. Inget dagis imorgon....

Tänkte bjuda på några bilder från helgen som gick. Vi åkte de 20 milen till Linköping på torsdagskvällen, med en till största delen sovandes liten Theodor. Vi skulle en mil utanför Linköping till en härlig gård som min jämngamla släkting Malin och hennes man Gordon bor på. När vi klev ut ur bilen möttes vi av en bräkande kör får. Theodor som just vaknat, sken upp. Frös så han skakade i den kyliga kvällen men log glatt och sa "Bääään, mamma, bääään". Vi hade ju pratat om att det fanns får och lamm dit vi skulle åka, så han var förberedd :-).


Hej lilla Bäää

Väl inne i stugvärmen blev lyckan ännu större. De hade en katt, Sture som var mycket intressant för liten pojke på snart 2 vårar. Katten hade stort tålamod och verkade tycka att den där lilla filuren var rätt kul mellan varven.


Sture kan tänkas känna sig lite inträngd bland skorna

Fredagen hade Christian sina möten med resebyråer inne i Linköping City och jag och Theodor gjorde gata upp och gata ner. Han var riktigt duktig men som vanligt inte speciellt sugen på klädaffärer.


Det fanns djur inne på torget också, de sa inte så mycket dock

Hemma hos Malin & Gordon blev det en massa tid för att umgås. Theodor somnade utan minsta protest kl.20.00 sharp (som vanligt)  så då kunde det avnjutas goda middagar och snackas in på småtimmarna.

Lördagen blev den stora utforskardagen. Alla djuren skulle spanas in. *Theodor var helt orädd för fåren och lammen. Han blir nog bonde när han blir stor, haha. Hästarna var stora och fina. Hönsen satt och ruvade på ägg och traktorn den var ett äventyr för sig.....wow.


Här ska det bli fint hos fåren


Liten stolt traktorförare, ja Gordon fick åka med vid sidan om
Tack snälla Malin & Gordon för en toppenmysig och trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: YMB

Vilka härliga bilder på den "lille" bonden.

Jag förstår verkligen att han trivdes på landet.

Även en fin bild på min söta kusin med make,kram kram

2009-03-05 @ 11:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0