Bussutflykt, röda remmar och en massa trots

Inte blir det ofta jag lyckas få till det med ett inlägg nu för tiden....men tata här kommer en liten rapport från ett lite lätt snötäckt Solna.
Middagen ligger och skramlar i magen, denna ganska vanliga tisdagskväll mot slutet av januari. Godissuget har infunnit sig, som vanligt, sugen som bara den. Hum, kan det vara för att den nya Pippifilmen  som Theodor fick har med kapitlet när Pippi köper 18 kg karameller i den där lilla godisbutiken.....där har vi det. :-) Jag har blivit hjärntvättad av alla ungar som står och trycker i sig gräddbollar och röda remmar.

Förrutom att titta på Pippi så har vi i helgen åkt på bussutflykt till Odenplan. 15 min med buss 515 och liten busstokig kille var lyrisk. Så lyrisk att han glömde bort att det var jättetråkigt att uträtta några ärenden på Indiska och Åhléns. Sedan blev det mysfika på ett Café innan den spännande bussturen hem tre timmar senare.
Söndagen åkte vi ut till Sigtuna för att träffa Christians föräldrar. Theodor var väl inte på sin bästa sida och fick sin kära mamma att känna sig som den sämsta mamman någonsin. Han skulle inte lyssna, inte sluta kasta boll på bord med ömtåliga glassaker, inte äta. Däremot skulle det springas runt, kastas med saker, skrikas, gråtas, kasta mat och skrika lite mer. Det var jättegod middag och lika mysigt som vanligt tyckte jag iallafall, tack Tove & Johan.

Idag hämtade jag Theodor kl 15.55 på dagis. Han var i full färd med att leka i en koja med fyra andra små gossar, det hade varit en bra dag. Kom iväg med alla ytterkläder utan någon större protest, ovanligt smidigt till och med. Ja då struntade jag i att ta den stora vantfajten visserligen, för annars hade vi väl suttit kvar där i dagis kapprum. Han VÄGRAR ha vantar på sig, har blivit värsta ångestgrejen. Alla tips om vantar mottages vänligast (ja alla tips om allt vad heter trots och vansnnesutbrott!

Nu ska den lilla filuren göras klar för natten. Där sprang han förbi i bara blöjlästen och där kom visste en pappa efter med en grön pyjamas i högsta hugg. Tjiho!

Ha en fortsatt fin kväll!


Kommentarer
Postat av: Majja

2009-01-28 @ 19:26:52
URL: http://majja.greken.net
Postat av: Majja

Alla barn fryser inte om fingrarna har jag hört och märkt, om du låter bli att fråga/påminna/tjata men har vantarna med så kommer han antagligen att fråga efter dem om han fryser. :)

2009-01-28 @ 19:28:40
URL: http://majja.greken.net
Postat av: Madeleine

Majja: Det låter bra, han är nog ett varmhänt barn helt enkelt.

2009-01-28 @ 22:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0