Solen, värmen, kom tillbaka


Om jag gör en liten soldans i mina nya badbyxor så kanske det blir sommar.......

Ja vad ska man säga. Nästan mitten av juni. 10 grader och regn. Känner mig trött och förkyld.....
Men, det är fredag och det är alltid skönt :-)
Skärgården väntar. Vi trotsar väderleksrapporten och hoppas att det där regnet de ritade upp på kartan tar en annan bana än över Stockholms skärgård. Annars är det bara " Det finns inget dåligt väder.....bara dåliga kläder"- som får gälla.

Önskar er alla en ljuvligt skön helg!

Sommarvärme, mors dag och så kom regn och rusk


En liten sommarromans....


Om man skulle ta med tjejen ut på en tur....

När man ser de här bilderna och sedan kastar en blick ut genom fönstret nu ikväll så har man svårt att förstå att det är samma vecka. Nu 5,5 grader, regn och blåst, då 25,5 grader, sol och skön bris. Bilderna är från i lördags när jag och Theodor var på utflykt i Bergshamra med min kollega Linda och hennes lilla Linnea som fyller 3 i sommar.

Efter picknick vid Brunnsviken så åkte vi in till Odenplan och hejade på vår tappra kollega som sprang Sthlm Marathon.

Snart kommer nog Törnrosa....

Det blev en toppenmysig dag som rundades av med ett besök på Hard Rock Café. Mätta i magen och med Hard Rock ballonger i handen ( ja de små barnen höll i ballongerna, inte jag och Linda om nu någon fick upp den bilden :-) )

Söndagen var om möjligt ännu varmare och soligare. Mors Dag, trevlig dag! Fick låång sovmorgon. Gulle liten kom in med tre teckningar till mamma och en kram. Sedan var han ivrig med att jag skulle komma upp. De hade dukat upp en smarrig frukost till mig på ballkongen och lagt ut morgontidningen och ett magasin. Underbart skön start på dagen. Så får gärna många söndagar se ut.... Det blev trots det ljuvliga sommarvädret en tur till IKEA för mig och Theodor med svärmor/farmor Tove. Vi fick bytt och fixat lite grejer och så åt vi god fika. Theodor skötte sig helt OK men man kan väl konstatera att på IKEA går man helst utan honom.

Christian spenderade även största delen av söndagen med att skänka pengar till staten då han siade fel om hästarnas form. Men han och hans far hade säkert en trevlig dag på folkfesten Elitloppet på Solvalla 2009 iallafall.

På kvällen grillade vi på vår takterass och hade en skön sommarkväll med svärföräldrarna.

Sedan vände det ganska tvärt där i tisdags. Sommaren satte i halsen och det började regna och blåsa och ja temperaturen har sjunkit och sjunkit. Kan det vara så att hösten redan är här (hemska tanke...)

Trots detta lyckades vi få till en eftermiddag i går då solen kikade fram mellan de mörka molnen. Snacka om tajming...för just då var det picknick med dagis som trots lång tvekan blev av.

Nu har jag packat och planerat för resan mot Motala och de 10 milen på cykel, Tjejvättern 2009, here we come. Imorgon tidig kväll packar vi oss iväg. Fyra glada cykelamatörer från Mornington Hotel Bromma. ( Ja, jag känner mig som en amatör iallafall) Ska bli kul! Kan tänka mig att det är riktigt vackert att cykla runt där i krokarna runt Vättern. Har ni vägarna förbi, kom och heja på!

Nu borde jag runda av och försöka fortsätta uppladdningen med en natts god sömn. Imorgon blir det mera pasta och bananer.....

Godnatt och trevlig helg!

RSS 2.0