En dag på Söder

Så var veckans avsnitt av Lost avklarat och man fattar ännu mindre som vanligt. Undrar om det är några fler än jag och Christian som inte gett upp hoppet om att det en dag kommer några svar.....

Jag och min underbart snälla son har varit ute på äventyr idag. Vi begav oss ner till det södraste av Söder här i huvudstaden redan före 11 idag. Vi åkte in till restaurangen vid Street och hamnade mitt bland en massa "kulturflummiga" södermammor med långa kjolar, palestinasjalar och fyrkantiga glasögon. Jag hade stämt träff med Nina och Oliver och efter en stund så kom även två pappor ur min föräldragrupp till samma ställe.  Lite snurrigt hur och varför det blev just Street.....och med just dessa andra. Papporna i min föräldragrupp eller  iallafall några av dem älskar att fullproppa sina pappadagar med aktiviteter. Runt i staden på restauranger och fik och på roliga museum. De spelar golf 1-2 gånger i veckan och är till och med ute och springer med joggingbarnvagnar, phu jag blir alldeles svettig när jag hör dem snacka. De verkar ha kul iallafal :-). Idag skulle de så till Street på Söder och luncha och då passade jag på att dra med Nina och hennes gulleprins Oliver med.
Riktigt skön dag med sol och emellanåt riktigt ljummet. Vi gick en lååång runda efter lunchen och kom riktigt in i den avslappnande atmosfären som ligger som en hinna över denna för mig ganska oexploaterade stadsdel.
Var inte hemma förrän efter 17-tiden nu ikväll och sedan dess har det lagats mat och lekts med son som har varit på så gott humör hela dagen. Han somnade utan större protest efter ett mysigt skumbad och välling. vid 20.15.  Fick visserligen gå in en gång och plocka upp nappen från golvet, men det kan man leva med.

Nu ska jag fortsätta att röja lite här hemma.....diska tex. Vilket egentligen borde vara Christians jobb eftersom jag lagade maten....hum. Men just ikväll är det fotboll på TV, någon champinjonliga som verkar viktig. (jag vet att det heter Champions Leage!!)


På fredag kommer både min bror och syster hit och systers kompis. Vilken skojsig helg det ska bli!


Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0