Varför jävlas vädergudarna och inte nappar det heller....

Stormen har lagt sig och idag visade sig solen endel. Vattnet låg lugnt och stilla och vi passade på att åka på utflykt efter lunch. Bullar och kaffe, badkläder och strandleksaker och så ett par fiskespön förstås. Theodor satt stolt bredvid mig när farfars fina motorbåt brummade iväg....och efter en stund fick han hålla i ratten....stoltare än stoltast!

Vi gick i land på en mysig ö som hade en jättefin liten sandstrand. Theodor var överlycklig och badade och klättrade runt, byggde sandslott och samlade stenar. Varmt i vattnet men den lite kyliga luften gjorde att ingen annan än lilleman badade.

Nu visade de just lokalvädret på TV, vad är det för skitland man lever i. 15 grader och regn och frisk till hård vind imorgon....och lika bajsigt på fredag men då får man till och med räkna med rikligare mängder regn. Lördag lika munter prognos......En lite dryg vecka med sommar och sol lyckades man få på en hel sommar....inte mkt  att hänga i julgranen. Hoppas det kommer några fler fina dagar, vi ska ju trots allt inte på jobb riktigt än.

Nu ikväll så skötte farmor & farfar nattningen för Christian kidnappade med mig ut på fisketur efter middagen. En härlig tvåtimmars stund i den lilla gula båten bara han och jag. Fiske, utan större resultat (en abborre) varsin öl, lite choklad, lite korsord när jag tröttnade på fisket. Stilla vatten, inte en mygga och en fantastiskt vacker solnedgång som färgade horisonten alldeles rosalila.

Nu visade de mer väder på en annan kanal......inte bättre där, fyfan. Hoppas de ser fel för annars kan vi lika gärna lämna denna ö där det är uteliv som gäller. Regn, regn och endast regn så långt ögat kan nå. Hade det varit bara jag och Christian så hade man väl kunnat ta det. Laddat upp med tidningar, korsord och bara myst omkring inne....men heter man Theodor och är lite drygt 1 år, ja då vill man vara ute och skrutta runt mest hela dagen och det är mkt smidigare utan galonisar och stövlar och en sur mamma.

Om ni som läser detta vill hjälpa mig så gör ni det bäst genom att dansa vackert för vädergudarna och be för sol och värme över norra Ingmarsö, Stockholms skärgård.





Tack på förhand och godnatt :-)

Kommentarer
Postat av: J o s s e

Sv: Hihi, oh ja! =)

Pussa Theodor tillbaka från mig!



KRAAAAM älskade sis! <3

2008-08-06 @ 23:22:41
URL: http://lollipoppan.blogg.se/
Postat av: kristophoros

kan bara konstatera att det aer varmare haer, sitter och dyngsvettas, snart sovdags, kaenns som trettio grader i rummet, skont med ac, men dyrt, ha det fint trots vadret, kram fran rhodos

2008-08-09 @ 23:38:24
Postat av: Anonym

kan bara konstatera att det aer varmare haer, sitter och dyngsvettas, snart sovdags, kaenns som trettio grader i rummet, skont med ac, men dyrt, ha det fint trots vadret, kram fran rhodos

2008-08-09 @ 23:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0