Teletubbies & Lyxmamma på stan

Lycklig liten dagisgosse sitter just nu och myser i soffan  med sin vän nyckelpigan och pappa. Äter lite russin och dricker morotsjuice och tittar på sin MKT uppskattade present. Mormor hade nämligen hittat en Teletubbies-film som hon gjort paket av och det damp ner  på hallgolvet idag. Tack snälla mormor!


Filmmys med nya strumporna på och så nyckelpigan som alltid ser lika glad ut :-)

Theodor och pappa Christian hade förmiddagen ihop och gick tillsammans till dagis kl 13.30 där det numera är kort lämning och hejdå som gäller.

Jag hade lyxen att åka in själv till city för bla bröllopspresentsshopping på NK och så passade jag på att strosa runt lite. Fick tag på Karolina som hann smita iväg från sitt jobb på Åhléns för en liten fika så då fick man träffa henne, trevligt!

Så klockan 15.00 så var det mamma Madeleine som fick äran att hämta hem liten söt dagiskille. Han satt i fröken Camillas knä och läste bok men när han såg mig så hoppade han upp och kom springandes och vinkade glatt hejdå till fröknarna. Imorn ska han ha med sig kläder för utelek och så ska han äta lunch där.

Lite lek ute på gården och så plocka plommon innan vi gick in till OS-tittande pappa. Där låg ett paket och väntade.
Filmen, brev och så nya fina halkstrumpor till Theodor
och så utklipp från lokaltidningen (tror Östran?) i Kalmar med bebisar. En massa bekanta på samma sida, inte minst gullefamiljen Lisa, Micke och sötnosen Alvin.

Nu ska jag ta och fundera ut vad vi ska laga för middag och senare ikväll ska jag upp till grannar på våning 4, de har bjudit in till barnklädesloppis och fika.

Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hejsan! Jag hittade hit från Lisas blogg, vi jobbar ju ihop som du säkert vet! Roligt att läsa om ert liv! Skönt att det går bra med dagisinskolningen! Jag tycker att han är superlik dig, er Teodor!!

2008-08-22 @ 16:52:49
URL: http://vardagsmammans.blogg.se/
Postat av: J o s s e

Uppdatera, uppdatera, uppdatera meera!! ^^,



Hoppas att vi ses snart, för övrigt.

Jag saknar er!

2008-08-25 @ 19:17:48
URL: http://lollipoppan.blogg.se/
Postat av: J o s s e

Sv: Tihi, klart man alltid lyssnar på sin syster!

Ja, vem vill inte det?! ^^,



Tack så mycket kära du!

Ses snart hoppas jag!! <3

2008-08-26 @ 20:35:33
URL: http://lollipoppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0