Rapport från en bitterfitta på en stormig blöt ö

Rapport från ett stormig och regndränkt Ingmarsö, Stockholms skärgård. Vi har varit här ute en vecka imorgon....hjälp vad fort tiden går. Om en vecka ytterligare så har vi varit på föräldramöte på dagis och inskolning står för dörren.

Efter senaste inlägget har mkt hänt. Vi tog oss över bron till ett soligt Malmö där vi besökte vänner,barnen lekte och hade kul, vi vuxna grillade hemma på altanen, drack drinkar och snackade skit. Kvällen blev lång och dagen efter blev det några sköna timmar på härlig sandstrand. Där vi dock inte var de enda gästerna....det var ju sommarens första riktiga varma högtrycksdag.
Besökte min kusin och hans flickvän och lånade sängplats i deras fina 3a en natt också, trevligt.

På fredagen den 25e gick färden upp från Skåne till Småland och tillbaka till min barndoms by. Fick äntligen till en heldag på Öland och stranden där med min familj. På kvällen var det så dags för en liten återförening av gammal gymnasieklass....vi hade facebookat ihop en träff på Larmtorget i Kalmar...och det var kul. Vi blev väl ca 10-12 pers från den gamla partyeliten som gjorde staun.
Söndag blev en lååång bilresa upp till Solna. Broöppningar och folk som inte kan köra bil kan vi tacka för det.

Josse åkte med oss hem och fick agera supernanny under måndagen när allt skulle packas upp, tvättas, handlas, packas om för skärgårdssemester.....Ja, jag var inte världens trevligaste människa, lite stressad och lättirriterad, sorry syster yster och övriga som kom i min väg.

Fick några superduper najsiga dagar med sol och bad och slappa stunder på soldäck och klipporna. Åka båt, fiska och grilla var också sådant som hanns med innan hösten kom. Helgen blev rätt ruggig, men förgylldes av att mina kära föräldrar kom ut hit på besök. De tog med sig vår nanny ( dvs min söta syster och Theodors bästa moster)hem på söndagen.

Nu är vi här med Christians föräldrar och någon av oss fyra kommer bli stolt vinnare av en glass imorgon...
Vi har gjort en tävling i hur mkt regn det kommer komma under natten. Jag slår på stort och tror på 46 mm fram till kl 12.00 imorgon. Jag tror på mest regn och Johan ligger lågt på endast 25.....det spännande resultatet presenteras senare.

Nu ska jag fortsätta läsa i min bok....Bitterfittan. Kunde nästan vara skriven av mig själv....hög igenkänningsfaktor, haha.



Godnatt från en mörk, blöt ö


Kommentarer
Postat av: julia

Hoppas du har haft en bra dag!

Lämna gärna en kommentar på min blogg:)

2008-08-04 @ 23:11:29
URL: http://bodsi.blogg.se/
Postat av: Anonym

najsiga?

2008-08-04 @ 23:11:54
Postat av: J o s s e

Hihi! Saknar dig redan kära sis!..<3

2008-08-05 @ 21:19:38
URL: http://lollipoppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0