Ljuvliga Ludvig är här

Sent på Trettondagsaftons kväll åkte vi in till Förlossningen på Danderyd Sjukus. Inskrivna vid midnatt och till tonerna av Tomas Di Levas "Miraklet", föddes en liten gosse fram. Kl 03.38 låg han på mitt bröst och kärleken och lyckan tog över känslan av smärta. 




Några timmar gammal

På trettondagens eftermiddag fick vi komma till Patienthotellet där vi sedan sov över en natt. Theodor som varit med snälla farmor & farfar det senaste dygnet, kom nu till oss och fick äntligen träffa efterlängtade lillebror. Vi sov över alla fyra. Ja, jag och Ludde sov väl typ ingenting, han hängde konstant i mina ömma bröst och lyckades med konsstycket att gå upp några gram till läkarundersökningen nästa dag.


Puss och välkommen lillebror


Hemma i Solna, trötta, omtumlade men väldigt lyckliga :-)

En härlig mysstund i soffan

Mera mys....

Stolta storebror hjälper gärna till 

Nej nu ska det sovas... Kan ev få en timma eller två nu innan nattens vakenperiod som hittills har varat mellan midnatt och 6-tiden....hum, hoppas att vändningen av dygnet inte blir allt för långvarig.

Kram & Godnatt


Kommentarer
Postat av: Lisa

Å så glad jag blir, hittade hit igen efter alldeles för lång frånvaro och hittade fina bilder på fina familjen! Grattis igen! :) Ta hand om er! Kram

2011-01-13 @ 12:44:52
Postat av: Anonym

Hej Madde! :) underbara bilder och angående martins bild skulle man kunna tro att det är det som är felet men ikke, du får kolla lite närmare och se om du kan klura ut det :)



kram!

2011-04-07 @ 13:39:48
URL: http://natalies.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0