Höstrusk och besök av morbror

Tiden rusar verkligen iväg i en rasande fart, oktober har inte mycket mer än en vecka kvar. Idag har det varit gråare än gråast, lite vindbyar och så ett fuktigt råkallt duggregn. Det är sådana här dagar som jag undrar varför man bor i detta landet, inte skönt någonstans!!!! Jo förresten, inne i en varm lägenhet nerbäddad i en skön soffa eller säng med en bra film, gott att tugga på och lite varmt thé eller i ett varmt skummande bad. Men det funkar ju liksom inte att befinna sig konstant på dessa två platser i säg 5 månader om året....

Sen senast har det hänt en hel massa saker. Förrutom det vanliga tjafset som jobba, handla, tvätta, fixa, trixa och bara vara så har: Min lillebror varit uppe och hälsat på. Han förgyllde vår vardag med ett besök från förra veckans torsdag till söndag. Det var verkligen kul att få en massa tid ihop och Theodor var såååå nöjd med att få ha morbror här. Hela fredagen var de lediga ihop och lekte väl igenom det mesta som hör till, lera, lego, tågbana, rita, kasta boll, titta film och en massa spring o bus. Det är härligt vad mycket man kan och vill hinna med när man är 2 1/2 :-)


Två coolingar på väg ut till en för dagen solig lekplats

I morgon packar vi oss iväg ner till Kalmar eller rättare sagt Läckeby där ett par mycket efterlängtade morföräldrar och moster bor.
Vi hade tänkt komma iväg strax efter lunch för att slippa den värsta fredagstrafiken, men klant-Madde tänkte ju inte på att meddela det i tid till chefen och vips så var det ett obligatoriskt möte på jobbet på fredagseftermiddagen.....så vi får väl se hur sent det bli innan vi rullar in på Stråkvägen.


Säg cheeeese!

Nej, dags att packa färdigt och se till att komma i säng. Önskar er alla en härlig höstig helg!!!


Kommentarer
Postat av: J o s s e

sv: jaa,det är det absolut! :D

hihi,eller hur!

ska lägga in fler bilder ikväll!kramkram.

2009-11-02 @ 16:59:06
URL: http://lollipoppan.blogg.se/
Postat av: YMB

Saknar lite ny uppdatering o bilder men du har

väl annat att göra nu inför lördagen.

KRAM2009-11-06 @ 10:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0