Sol, påsk och varför må bra när man kan vara sjuk

Självaste påskafton 2009. För två år sedan låg man vid den här tiden på påskafton och sniffade på sin 6 1/2 timmar gamla lilla son. Han ligger just nu och snarkar på sitt rum och här sitter jag och bara undrar vart tiden tog vägen.

Denna dag har varit en solig, varm dag. Kunde ha varit helt perfekt...om det inte var för att den lille plutten hade vaknat med feber och förkylning. Eftersom vi ska åka till Stöten i Sälen i morgon så känns det extra trist. Jag ringde vårdguiden och hon sa bara att innan de blir 3-4 år så brukar barn som går på dagis ha minst en förkylning i månaden, ofta fler. Det finns inget man kan göra! Utom att ha stannat hemma med honom i 3 år då.....minst!
Ringde ändå och bokade en läkartid i Solna C. Vill inte riskera att åka upp till en fjällstuga och så blir det öronont eller ngt annat kul på en gång. De såg inte ngt på proverna så det är ännu ett besök av Mr Virus. De sa ge honom alvedon och nässpray, så det får det bli.

I går var det också en skön solig dag. Vi gjorde utflykt till en stor lekplats och åkte ut till Sigtuna på eftermiddagen. Där fick Theodor ett stort påskägg, som innehöll ett fint sandlådebord och en massa sandleksaker. Tack snälla farmor & farfar :-) Det blev en jättemysig eftermiddag & kväll och vi anade inte då att Theodor skulle bli så dassig...


Fika i solen

Sedan sist har det varit födelsedag också. Vilken dag det blev för liten Theodor. Vi smög in med sång och välling & ljus på bricka vid 7 på morgonen. Presentöppning i soffan och lite lek med nya tågbanan, musseboken och kryptunneln. Frukost  hela familjen, och sedan fick jag trampa på lite extra snabbt för att inte komma in alldeles för sent till jobbet. 
Extra massa kul när man fyller år på dagis. Kungakrona och ballonger fick följa med oss hem. Väl hemma kom farmor & farfar och en massa mer presenter. Vi åt middag och så kom det ett par vänner till familjen som också ville gratta Theodor. Glass och fika och bara lite senare än vanligt välling och godnatt.


Ska man öppna paket nu...


....har ju knappt hunnit vakna


En mussebok, tack tack

Nej nu ska jag fortsätta kolla över vad som ska packas med till vår 5 dagars skidresa.  Vi ska bo i stor stuga med mina föräldrar och min syster. Min kära bror jobbar som skidlärare i Stöten för hum är det 4:e vintern och det ska bli sååå kul att komma upp och hälsa på. Vi har miniskidor, pjäxor, hjälm och sele så det blir premiäråk för Theodor i år också. Perfekt med en morbror som kan hjälpa till och visa hur det ska gå till ;-).

Ha en fortsatt trevlig och Glad Påsk!


Kommentarer
Postat av: Belgo

Hoppas lille T kryade sig så ni fått åka riktigt mycket skidor!! Ses på lördag...och hoppas då att alla friskbaciller har fastnat på olika håll och kanter....

2009-04-14 @ 20:53:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0