Mingelmys, Barnkalas och Coop Forum

Söndag kväll. Jag och Christian kollar på Wallanderfilmen på 4an och klämmer i oss lite godis. Den lilla godisbiten Theodor ligger och kramar sin nalle. Han ligger kanske och drömmer om sin spännande helg och sina nya saker han har fått idag. Efter en lång förmiddag med tvätt och fix och lite gräl (-jag ska bara kolla på första och andra och hundrafjärde åket..nu är det en svensk som åker...ska bara.) Suck, är det inte hästskrällen som ska trava rätt så är det skidåkning som ska följas. Sorry älskling att jag klagar, men jag blir lite less på all sport som ska styra våra lediga stunder. Så kom vi  tillslut iväg till Babyland och Coop. Många lappar fattigare och några  timmar senare kom vi hem mot kvällningen med ny fin bilstol, en saccosäck, ett par Kavatkängor, fleecetröja, långkalsonger och en massa mat till oss alla.

Helgen har varit innehållsrik och rolig! På fredagskvällen var vi så på mingelpartaj här i Råsunda. 9 mammor och 9 barn som har umgåtts mer eller mindre med varandra under snart ett års tid och och 8 lite mer försynta pappor som kanske kände som Christian innan. -Ähh, ska vi verkligen gå, blir det inte lite krystat som att vi mååste lära känna varandra för att ni mammor gör det, blä blä blä.
Så lät han inte när vi lämnade den mysiga tillställnigen framåt 22.30-tiden. Med en massa gott vin och ostbricka och trevligt sällskap så hade vi haft jättetrevligt. Vår partybebis höll sig vaken längst av alla trots att han brukar somna vid 20.00. Han var uppspelt och glad och bjöd upp till många skratt bla när han välte ner värdparets dotter Saga 9 månader och låg och kramades och pussades med henne på mattan. Man skulle ju kunna tro att han skulle vara gnällig där framåt 22-tiden men icke, att vara själv uppe med de vuxna var bara lattjo lajbans.


Dagen efter for vi på 3-års kalajs och mumsade tårta och en massa andra onyttigheter. William som fyllde år hade fått en cykel och en massa saker som lät. Vi gav honom ett "trädgårdskit" med "riktiga" arbetshandskar, stor barnspade och solrosfrön. Lite annorlunda men hoppas han tycker det är kul att leka trädgårdsmästare. För säkerhets skull så fick han ett pussel också som ett säkert kort.

Direkt efter kalaset åkte vi till farmor och farfar i Sigtuna. De är påväg till Sydafrika som bäst just nu och vi ville hinna träffa dem innan deras semester. Middag och prat och så blev vi kvar där och kollade på Andra chansen...eller nästan hela programmet. Vi trodde att Theodor skulle kunna somna där en stund men nyfiken som han är så ville han inte slå igen de blå. Han var så trött stackarn så tillslut kände vi att det bara var hemgång som gällde. Upptäckte att de sände från Kiruna även på radion....det var ju tur ;-)

Så blev det idag och söndag. Söndagsfilmen var riktigt spännande och är nu slut....och det är jag med.

Godnatt! 


Kommentarer
Postat av: J o s s e

Låter verkligen som en händelserik och väldigt kul helg du!!
Själv längtar jag tills vi åker upp till fjälls!...

2008-03-10 @ 18:01:38
URL: http://lollipoppan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0