Bland palmer av plast och så sov jag under hotellchefen också.....

Skepp & Hoj! Så sitter man här och det gungar fortfarande lite under fötterna. Vi har haft arbetsledarkick-off med jobbet och årets trip blev till stor del till havs. Jag som aldrig åkt Finlandsfärja har nu blivit av med den oskulden. Birka Paradise Stockholm-Mariehamn. Stor båt, många konstiga typer och en del helt vanliga ( som vi ). Fredagen inledde vi ca 25 st arbetsledare på Sjöfartshotellet vid Slussen. Sitta, fika, sitta, lyssna, tänka, vara lite kreativ och så äta, kaffe, godis, sitta, tänka.....så var kl 17 och med en uppsvälld mage ungefär som i 8e månaden så vankade jag och de andra ner till färjeterminalen. Där var det många typer som redan gjort mer än luktat på flaskorna. Kom ombord och insåg att båten faktiskt var riktigt fräsch. Fick dela hytt med min hotelldirektör och hotellchef. Ja de heter Märit och Linda så inga konstigheter med det om det var någon som började fantisera....och ja jag sov i våningssängen under Linda om någon tycker att min rubrik låter märklig....
Just denna båten har så sitt Paradistema och har ett riktigt mysigt poolområde beklätt med bla äkta plastpalmer uppe på översta däck och det coolaste var de stora sollamporna som sägs ge färg på riktigt som gassade ner över solsängarna vid poolkanten. Där var vi ett gäng solkåta kollegor som låg och pressade timmarna innan middagen, skvallrade lite och sippade på varsin drink, trevligt.
Middagen kom och allt hade varit frid och fröjd om min mage inte hade varit sådär vansinnigt uppsvälld och jag hade svårt att äta och dricka. Vid efterrätten bestämde jag mig för att gå och sträcka ut mig i hytten ett tag. Efter ca 30 min, liggandes och med lite yogaövningar etc så kändes det lite bättre och jag kände mig redo för dansgolvet.....

Det blev kul tack vare roliga kollegor och en DJ som jag lyckades manipulera till att spela just det vi ville höra, inklusive en egeninspelad skiva som vi på Brommahotellet spelat in. Haha att jag lyckades få honom att göra det.

Idag har vi haft mer konferens på båten på morgonen och förmiddagen. Sedan blev det lunch och shopping i tax-freen och sen köpte jag och mina hyttisar varsin skvallertidning, la oss i hytten , läste och åt godis tills vi slockande alla tre. Vaknade av högtalaren och muminpappan som meddelade att vi skulle gå av om 10 min....ups!

Jag ringde Christian från tunnelbanan så han och Theodor kom och mötte mig nu på eftermiddagen. Jag blev alldeles varm och tårögd när jag såg mina fina, underbara älsklingar.

Haft lördagsmys med massa lek och bus. Ätit pizza och frukt, läst 100 böcker. Jag och Theodor har badat skumbad och haft vattenkrig ihop och vid strax före 20 så somnade den lilla piraten utan protest. Den store piraten ska nu få äran att ge mig en välbehövlig fotmassage ( träningsvärk i fötterna av all dans igår ;-) )

Ha en skön kväll ni med!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0