En strömlös morgon och bebis i magen

Nu sitter inte mamma Madeleine och fikar i lugn och ro längre....nu jagar hon rörlig son :-). Kryptekniken blir bättre för varje dag som går. Trots en förkylning som gör att nattsömnen blir lite störd så finns det gott om energi i lille junior om dagarna. Det är nu man inser att om man ska slippa bli hes av att säga -ajaj inte den, baja baja bort därifrån, föööörsiiiktigt, hela tiden så måste det plockas bort en hel del saker från denna lägenhet. Vad sägs om en telefon med 3 meter sladd som ligger på golvet och en ginglig CD-pelare med ca 200 lösa skivor som står bredvid.
Samtidigt som det är mycket jobb med att passa på denna numera livliga gosse så är det samtidigt så fantastiskt kul att se på honom, denna lycka när han når och kommer runt till alla spännande skrymslen och hörn.

Denna torsdag började med ett strömavbrott på nästan 2 timmar mellan 8 och 10. De hade förvarnat tack och lov, så Christian hade värmt vatten till gröt och kaffe. Vad tyst det kändes utan ngn morgonTV el musik på, inte ens ngt surr från kylskåpet...
Vi har haft två innedagar pga förkylningen men idag efter denna tysta morgon och en son som for runt i lägenheten så kände jag att vi behövde lite variation. Det blev en stund på Öppna Förskolan efter frukost
och morgontoalett. Ingen av våra gamla goda vänner var där så vi skaffade lite nya ;-). Sjöng och åt lite mellis och Theodor förälskade sig i en banangul boll med hål i.

Väl hemma igen så somnade han efter lunch och jag passade på att dammsuga och torka golven. Jag får noja av att han stoppar ALLT i munnen. Damm, små smulor, mikroskopiska gruskorn, inget är för litet för lille monsieur Theodors öga och nypor. Ännu värre är väl de stora dammtussarna och skräp, stenar etc som kan fastna i halsen men de har jag iallfall en chans att se innan han får tag i dem. Jaja, det blir till att städa lite oftare.......

Nu ikväll så har en av mina bästa vänner varit på besök. Hon handlade med sig grillad kyckling och potatissallad på vägen hit. Vi hade inte träffats på ett par månader och min magkänsla var stark på att hon hade ngt kul att berätta....och jag kände på mig rätt, det blir en bebis i september!!! Kul, kul! Så kvällen blev ganska mycket gravid och bebisbetonad. Christian som inte lyckats komma iväg till någon av sina grabbpolare tyckte säkert att våra samtal var spännande att lyssna på...inte!

image28 Snart ett år sedan......jag såg ut såhär. (Blev lite nostalgisk ikväll)

Imorn är det redan fredag
och då ska jag och Theodor handla present till William som vi ska på 3-års kalas till på lördag. På kvällen är vi bjudna på mingelmys hos Theodors BVC-kompis Saga och hennes föräldrar Mia och Tommy. Tanken är att papporna ska få träffas.... Vi ca 10 mammor känner ju till en hel del om varandra vid det här laget och en heeel del om allas respektives bättre och även sämre sídor. Ska bli riktigt kul att träffa alla. Det blir vin o ost-mingel för oss föräldrar och barnen lär väl göra vad de kan för att undersöka varenda vrå av deras 150 kvm stora sekelskiftsvåning. Rapport om denna tillställning utlovas.

Nu ska jag inte ta en kopp thé som jag brukar och ingen chokladkaka heller. ( För det har jag redan klarat av tidigare ikväll).



Kommentarer
Postat av: Anna

hej på dig !

är du inte medlem i gratisbio ännu ? isåfall tycker
jag att du ska bli det nu. gratisbio är en sajt som
många andra kan tyckas. de säger man får gratisbio
biljetter och gratis present kort på affärer så som
kicks hm vero moda åhlens stadium och en massa mer.
visst tänkte jag och blev medlem. men vet ni vad ?
nu sitter jag med present kort för över 2000 kronor. det enda man behöver göra är att samla poäng genom att bli medlem på olika sidor, att värva en massa vänner och liknande. hur bra är inte de ? detta är helt gratis och man får såna
otroliga erbjudanden hela tiden. på hemsidan finns
en massa recensioner så där kan du läsa om hur bra
det är. även kort på en massa personer med sina checkar. så bli medlem du med :) det skadar aldrig
och ge något en chans har jag nu förstått :)

här är länken ; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=27211

Om du använder länken ovan får du 75 poäng i välkomstpremie =). Ha de gott!

2008-03-06 @ 22:36:59
Postat av: J o s s e

Vem är det som är gravid!? =)

2008-03-07 @ 15:47:17
URL: http://lollipoppan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0