Över två timmar i telefon.....

Detta blir en  liten fortsättning på tidigare inlägg.
Jag och Theodor var ute och luffade runt till nästan halv sju ikväll. Tur att han verkar tycka allt är så spännande och mest sitter lugnt och myser och ler i sin vagn. Vi fastnade på söder efter mitt "jobbmöte". Vi var på Söderhallarna och strosade runt och så blev det mellanmålsdax för Theodor. Hittade ett fik som hade barnstolar. För att kunna sitta där och mata honom så slog jag till på stort och beställde en hel kopp thé. Vi var nog inte favoritkunder, tog upp ett stort bord och blockerade ingången med en vagn, kladdade ner på bordet och golvet och för det kalaset betalade jag hela 22 kr.

Eftersom jag verkligen inte gillar att åka den smutsiga, farliga tunnelbanan med min rena och oförstörda lilla prinsgick jag in mot city. Redan vid Slussen susade det upp en buss som det stod Karolinska Sjukhuset på vid sidan av mig. Jag har inte full koll (knappt ngn koll alls för att vara helt ärlig) på busslinjerna i denna stad. Men en buss till Solna det var bra. Tyvärr fanns det ingen passande buss vidare därifrån så vi fick en liten prommis till.

Det där med tunnelbanan och hur vidrigt jag tycker det är har kommit mycket mer sedan jag fick Theodor. Förr tyckte jag mest att det kändes lite smutsigt. Men nu när man måste in i hissarna. Jag känner mig tvungen att ta dem, vågar inte ta de 2 km långa och branta rulltrapporna med vagnen. Dessa charmiga hissar verkar vara någons toaletter, de luktar så vidrigt så det går inte beskriva.  Känner ni för att må riktigt illa så är dagens tips att ta en sväng i en hiss på T-centralen. Ni får då även njuta av sånt där fint blått ljus som de har för att man inte ska kunna se sina blodådror om man hade tänkt göra det. Extratips: Bär helst inte öppna skor för det ligger nästan alltid blöta pölar på hissgolven också....mmmmmums.

Vi rundade av vår dagsutflykt hos min farmors syster Ellen som bor här i Råsunda. Hon lockade med semmelfika, konstigt ord, menar alltså fika med semla och kaffe. Min kära far hade varit uppe en 24-timmarstur och jobbat här i Stockholm och han var med hos Ellen. Eftersom hon trodde att Christian skulle vara med och fika så fanns det en semla till honom med. Den fick pappa, fast jag hade lätt kunnat smälla i mig den med. Shit jag har blivit beroende. Hur ska det gå i Thailand, finns det semlor där????

Christian är på Kick-off med jobbet i Malmö till imorgon em...tror jag. Har alltså haft en heeel kväll för mig själv här i lyan. Den blev inte riktigt som jag tänkt  mig men bra ändå. Nattning med bad, bok & välling o sova kl 20.00, så långt helt enligt planen. Sedan snöade jag in mig på Supernanny på TV. Fick lite ångest och bestämde att ska aldrig Theodor bli, skrikig och arg alltså. Sedan ringde jag mamma en liten sväng... det blev en sisådär ett 2 1/2 timmar långt samtal Då sa jag att jag skulle gå direkt och lägga mig och skriva lite på denna blogg imorgon istället.....och det ser ni ju hur det gick med det. Nu är kl så mycket så det har blivit fredag och då betyder det att jag egentligen kan säga att vi åker till Thailand i morgon! Fast eftersom vi ska lyfta kl 23.05 så är det nästan inte helt rätt.

Nu vaknade visst lille plutt. Aj då!

Kommentarer
Postat av: J o s s e

Aahja det är lugnt! Men tack.

2008-02-02 @ 11:30:28
URL: http://lollipoppan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0