Vi har en charteralskande bebis =)

Den tolv timmar langa flygresan hit gick over forvantan bra. Vi har varldens duktigaste bebis. Han verkade tycka allt bara var spannande och ville flirta med alla som satt runt omkring. Han sov ganska manga timmar.....vilket inte hans kara foraldrar lyckades gora. Det ar inga skona stolar och med en drygt 10 kilo tung krabat dackad i knat blir det inte skonare kan jag lova. Men jag klagar inte for han skrek inte som en stucken gris vilket nagra andra stackare gjorde nastan hela resan.....stackars foraldrar.

Att ha med sig ett litet barn till detta fantastiska land ar da inga problem. De fullkommligt ALSKAR barn. For er som kanner lilla mr Theodor sa ar han ju inte den svarflirtade typen heller. Sa mkt som han ler och skrattar har at alla glada Thailandare, jag tror han kommer fa traningsvark i kinderna.

Vi bor pa ett helt ok hotell nagon km fran centrala Patong. Mysigt poolomrade och trevlig personal. Rummen ar stora och rena dock lite slitna. Vi bor pa 11e vaningen med utsikt bort mot Patong och havet. De bygger nya hotell runt om hotellet men det stor inte sa mkt.

Vi har an sa lange inte badat i havet utan hallt oss till poolen och hotellet pa dagarna och sedan varit inne i Patong och atit om kvallarna. Vi har forsokt att stalla om tiderna i vara hjarnor och Theodor verkar ha fattat galoppen. Han sover hur bra som helst bade pa dagar och natter.

Han verkar ALSKA att vara pa solsemester an sa lange. Vi trodde vi skulle fa halla oss pa rummet en massa med ac pa. Skuggan vid poolen funkar fint. En massa roliga bad i poolen med alla UV-klader och hatt pa. har kopt en fin boll som han alskar. Har redan fatt en massa kompisar. Tva danska tvillingar pa 2 ar, ett gang svenska stora killar o tjejer pa sisadar 5-9 ar.(Theodor kollar in nar de leker och det ar kul) Sedan har han skaffat en jattesot semesterflirt ocksa. Hon heter Ketty, ar 5 manader och mamman ar Thai och pappan Italenare som ager gymmet har pa hotellet. Sjuukt sot unge. Theodor verkar kar.

Vi hade tankt  aka till Karon Beach idag egentligen men min kara Christian har jatteont i magen. Han at en galet stark Thaimaltid igar kvall som formodligen ligger och frater.....det var dumt. Sa stranden blir imorn formodligen.
Sjalv ater jag en massa olika "flied lice" och currygrytor etc smaskens med stort S.

Vi har ju var 3dagars trip till Raya Island inbokad, ska bara ordna med battur dit. det star pa dagens att gora lista. Sadana listor finns har med, men ar ratt behagliga. Typ, bada, sola, ta en massage, kop en glass.
Vi, eller rattare sagt Christian ar jattesugen pa att ta ut pa en djuphavsfisketur. Forst tankte jag att jag och Theodor absolut inte tar med pa nagot sadant. Sa pratade jag med vingguiden igar och det ar tydligen jattefina batar med bra utrymmen med ac och allt sa om vi vill ar det inga problem att ta med en bebis. Hum, vad sager mormor och farmor om detta? Fiskare morfar o farfar lar val bara tycka att pojken ska ut pa en sadan cool tur redan vid 10 man alder =). Vi far se!

Nu ska vi upp och gora oss iordning for kvallen. Ha det bra alla i kalla sverige.

KRAAAM

Kommentarer
Postat av: Sanna

Låter roligt.

2008-02-06 @ 12:38:44
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: J o s s e

Svar: Kul att jag kunde göra dig avundsjuk på något vis.. haha..;) Låter helt underbart du, kul att få läsa om livet, direkt därifrån. Inte behövs vykort inte!..=P

2008-02-06 @ 20:39:11
URL: http://lollipoppan.blogg.se
Postat av: Gunhild

Hej alla 3.Bra att resan gick så bra o Theo var så snäll.Hotellet låter trevligt så njud solen,värmen o semestern.Hoppas Chr blir bättra i magen så han kan ta på fisketur.Tycker du o Theo skal ta det lungt o härligt vid poolen så kan Chr fiska.Johan var på en sådan fisketur(den varede hele dagen o var jobbig) men jag stannede på hotellet.Stort Kram

2008-02-06 @ 21:51:21
Postat av: Lisa

Hej vännen!!

Låter som ni har det alldeles, alldeles underbart!
Njut av semestern och hälsa grabbarna!
Stor kram

2008-02-08 @ 11:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0