Papporna och jag

Här sitter man och klockan passerar 23-snåret igen. Jättetrött o tänkte gå och sova men så efterlyste min lilla syster ett inlägg så det blir ett kortis.

Dagen har varit på rörande fot. Hade tid på BVC kl 10.00 och trots bra planering så fick det bli det låååånga benet dit. 10-mån kontroll med läkarkontroll stod på agendan. Läkaren, en grå kvinna i 50-års åldern skulle klämma och känna på min 77 cm långa och 10,5 kilo tunga lilla prinsTheodor förstod precis hur man skulle klappa med klossarna, hade bra pincettgrepp, hjärtat slog och "kulorna satt på rätt plats". Vi fick Godkänt, trots att han inte ställer sig upp och går längs möblerna än....vilken tur. Läkaren som inte verkade ha många hästar hemma ( eller inga hästar alls som en av de andra mammorna sa :-) var lite märklig och säkert mest van att barnen ser lätt skrämda eller ledsna ut, verkade uppriktigt glad över att få ett äkta Theodorsmile när vi skulle gå.

Knappt ute från BVC så blev resten av dagen planerad. En av tjejerna i BVC-gruppen ringde och efter att ha ätit lunch hemma och sovit en liten lur tog vi en prommis med dem, tog en tur till Ica i Solna C och så hem till deras toppenmysiga takvåning mitt i hjärtat av Råsunda. Fem fikasugna mammor och fem leksugna barn satt/kröp omkring på golvet. Riktigt mysigt! Känns lite trist att så många av de andra börjar jobba snart, ja vissa har redan börjat. Nu blir det papporna och jag.. Kanske blir jättertrevligt, hihi! (Lugn Åsa, jag ska inte röra Miltons pappa :-))

Saknar min vapendragare Lotta som bor här i huset och som jag hängde med jämnt förrut också. Hon började nu i februari. Var uppe hos dem innan i kväll. -Springer upp en kvart med Theodor sa jag vid strax före sju. Nästan en timme senare kom vi ner och möttes av en ganska jättearg pappa Christian. Han stod med ena handen i pastasåsen och den andra bytte tvätt i maskinen. ( För er som vet hur vi bor med tvättmaskinen i källaren, förstår att detta bara var bildligt talat, :-) ) Som straff blev resten av kvällen i tvättstugan min. Hann se lite Lost också som man som vanligt sitter som ett ? efter att ha sett. Kommer det någonsin komma några svar på alla frågor?????

En fråga som jag vet svaret på det är, Hur trött är Madeleine? Svar Mycket!

Så sov sött alla!

Kommentarer
Postat av: J o s s e

Tack för att du uppdaterade dig!! =))

Hoppas ni får en bra torsdag!

2008-02-28 @ 09:24:04
URL: http://lollipoppan.blogg.se
Postat av: YMB

Tur att du inte behövde övernatta i tvättstugan.Ha en bra dag i solskenet! Kram

2008-02-28 @ 11:35:43
Postat av: J o s s e

*uppdaterade bloggen menar jag ju såklart!...;)

2008-02-28 @ 12:24:55
URL: http://lollipoppan.blogg.se
Postat av: Kajsa Gustafsson

Hej Madde, vilken mästerbloggare du är!!! Du skriver så bra så jag måste läsa så ofta jag kan och är ute på nätet, kul att hänga med lite i hur ni har det. Du borde bli känd och få betalt för ditt bloggande, skildrar verkligen en småbarnsmammas glamorösa liv, känner igen mig i mycket! Tack för många glada lässtunder, kramar Kajsa. :-)

2008-02-29 @ 10:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0